Single van de Week ( 26 ) Stef Ekkel & Rene Karst – Liever Te Dik In De Kist

Single van de Week ( 26 ) Stef Ekkel & Rene Karst – Liever Te Dik In De Kist

Category : Single van de week

Stef Ekkel & Rene Karst - Liever te dik in de kist(1)

 

 

 

 

 

 

 

 

Stef Ekkel en René Karst hebben de handen ineengeslagen. Deze week verscheen de single die uit de samenwerking is voortgekome. Het nummer heet ‘Liever Te Dik In De Kist’.  Dit vrolijke en aanstekelijke liedje is nu al een groot succes op sociale media en zou wel eens de zomerhit van 2016 kunnen worden. Het nummer ontstond toen Stef en René elkaar tegenkwamen tijdens een artiestenreis in Turkije en midden in de nacht tegeltjeswijsheden gingen uitwisselen in de lobby van het hotel. René pakte zijn gitaar erbij en zo ontstond dit liedje, dat je een geuzenlied voor mensen met een paar pondjes teveel zou kunnen noemen.


Leave a Reply