Single van de Week ( 25 ) Kevin Madero – Miljoenen nachten

Single van de Week ( 25 ) Kevin Madero – Miljoenen nachten

Category : Single van de week

Kevin Madero - Miljoenen nachten

 

 

 

 

 

 

 

 

Kevin Madero is een spontane en enthousiaste zanger van 23  jaar uit Eindhoven, die zich door zijn unieke stemgeluid en brede repertoire weet te onderscheiden van zijn collega’s. Als kleine jongen was Kevin al met muziek bezig en op 14 jarige leeftijd zong Kevin al voor publiek. Zijn 1e single ‘Zo zonder jou’ kwam in  2012 uit en was een goede start van een veelbelovende carrière. In 2013 kwam de single ‘Zomerparadijs’ uit en eind 2014 de single ‘Dat komt allemaal door jou’

De laatste  single heet “Miljoenen Nachten” Het is een vrolijk poppy uptempo song en heeft een jeugdige toegankelijke en dansbare eigentijdse sound met een zomerse inslag, overgoten door het live gitaar en accordeongeluid.


Leave a Reply