dotcom.radio de vijfde week #lockdown

dotcom.radio aflevering 200 van 12-04-2020

Deze week in aflevering 200: De wereld gaat zijn vijfde week van lockdown in, de Deep State geeft zich helemaal bloot, een ieder kan de regels waarnemen van de uitrol van de politie staat, maar we gaan niet zonder strijd ten onder. Net als in elke oorlog, en ja het is oorlog momenteel worden er aanslagen gepleegd. Dat past helaas in de plannen van de Deep State om versneld de politiestaat uit te rollen. Slimme acties zijn dus de gewenste koers. Actie reactie. En hoe staat het met de hoopvolle zaken? Luister vandaag weer naar de alweer 200 ste aflevering van dotcom.radio en, …. de boodschap is positief !! 

Gerelateerde berichten

Dotcom.radio 21.00 uur

dotcom.radio aflevering 121 van 19-04-2020

Single van de week 17

De vaderlandse top 20