dotcom.radio aflevering 184

dotcom.radio aflevering 184

Category : Uncategorized

dotcom.radio aflevering 184 van 22-12-2019

Deze week in aflevering 184: Artsen in Nieuw Zeeland willen einde aan zelfcontrole voedingsindustrie – Zwitsers halen diabetes medicijn metformine terug ivm vervuiling – Een bepaalde vorm van leren kan helpen bij herstel hersenen – E-sigaretten verhogen het risico op chronische longziekten aanzienlijk. – Gefilterde koffie helpt diabetes type 2 te voorkomen – Hoe vlamvertragers het levermetabolisme verstoren – Kunstmatige zoetstoffen kunnen meer kwaad dan goed doen – Lichtvervuiling kan de productie van melatonine bij mens en dier onderdrukken – Luchtvervuiling breekt onze harten – Slaapstand van de zon betekent een nieuwe ijstijd – Veel drinken beschadigt het hartweefsel – Veelgebruikte ontstekingsremmer kan het risico op diabetes verhogen – Waarom laat de VVD het bedrijf Chemours nog altijd toxines lozen? — Bijdragen luisteraars — De blik op de wereld door Mike en Henk


Twitter van de Gemeente Geertruidenberg

Bekeken