Politiek en Gezondheid Nieuws 21.00 uur (verkiezing)

Politiek en Gezondheid Nieuws 21.00 uur (verkiezing)

Category : dotcom.radio , Internet , Media , Radio

dotcom.radio aflevering 145 van 17-03-2019

Deze week in aflevering 145 Stress hormones promote breast cancer metastasis – Why the vaccine industry REFUSES to conduct clinical trials using a genuine placebo control group – French, German Farmers Destroy GMO-contaminated Crops – Are AirPods dangerous? 250 scientists warn they may be – Er wordt gesjoemeld met data bij vrijwel alle medicijnen – Gut bacteria compound may be a key component for fighting diabetes – Study warns of disinfectant use in hospitals – De Deense BMR studie – Net als alle vorige onderzoeken naar de BMR / autisme-vraag, richt de studie zich op één vaccin. – Link tussen alzheimer en hormoontherapie – A nap a day keeps high blood pressure at bay – Pre-diabetes makes patients out of healthy people, say critics – E-cigarette users face a higher risk of a heart attack and stroke – Quotes – Vragen luisteraars – Bijdragen Mike en Henk waaronder de aanslag in NZ – De stand van zaken met Q – Brexit en meer

dotcom.radio aflevering 145 van 17-03-2019