Grote optocht “Faantenland” live te zien op SLOG TV.

  • 0

Grote optocht “Faantenland” live te zien op SLOG TV.

Grote optocht “Faantenland” live te zien op SLOG TV.

In samenwerking met de gemeente Geertruidenberg en Marquart Architecten zal ook dit jaar de grote optocht van het “Faantenland” weer live te zien zijn op SLOG TV! Zo zorgt uw lokale omroep ervoor dat iedereen deze bonte stoet live kan volgen! Deze uitzending start om 13.30 uur met een sfeerimpressie waarna om 13.49 uur de grote optocht van start zal gaan. De presentatie is dit jaar in handen van Danique Verhoeven en Lex ter Wal. Voor iedereen die deze uitzending toch heeft moeten missen, geen probleem, hij zal nog een aantal maal herhaald worden op SLOG Tv. Raadpleeg hiervoor onze kabelkrant! SLOG Tv zend uit op Ziggo kanaal 43 en KPN, XS4ALL, Telfort met de witte afstandsbediening kanaal 320 en Telfort met de zwarte afstandsbediening op kanaal 2156. Ook via het Tele2 hoofdmenu op de ‘lokale zenders bekijken’ pagina. Wij wensen alle inwoners van Faantenland, Potteschijtersland en den Haaykaant veel kijkplezier.


Leave a Reply