dotcom.radio zo.21.00

  • 0

dotcom.radio zo.21.00

Category : Uncategorized

dotcom.radio: Media censuur wordt nu steeds zichtbaarder

In aflevering 45: Gmail censuur – Tandimplantaten met antibacteriële werking – Langdurig gebruik van anti-inflammatoire middelen kan het risico op kanker gerelateerde sterfgevallen voor bepaalde patiënten verhogen – Schouderpijn teken van verhoogd risico op hart- en vaatziekten – Vandaag weer een zonnestorm – Kwik in vis, schaal- en schelpdieren verhoogt het risico op ALS – Hoge resolutiebeelden slaaponderzoek tonen reset hersenen tijdens slaap – Lange tijd zwaar drinken kan slagaders doen verouderen – Darmbacteriën wellicht sleutel tot behandelen auto-immuunziektes – Verband tussen hoge EPA en DHA in het bloed en verminderd risico overlijden – Studie ziet verband tussen luchtvervuiling en miljoenen vroeggeboortes – Bijdragen luisteraars – Postief nepnieuws – Facebook nepnieuws detectie – Internationaal en nationaal politiek nieuws en meer….

http://gedachtenvoer.nl/dotcomradio/podcast/podcast-045-05032017.html


Leave a Reply