Single vd week (7)Dr. Kater ft. Je Zus – Kind van de barman

Single vd week (7)Dr. Kater ft. Je Zus – Kind van de barman

Category : Single van de week

 

DJ Galaga, Willem de Wijs en Feest DJ Bas hebben hun krachten gebundeld om van de grootste hit een carnavalskraker te maken als Dr. Kater ft. Je Zus

Met de release van ‘Kind van de barman‘ zet Dr. Kater ft. Je Zus de muzikale toon van de feestsound in 2017.  Met een bekende beat en een zeer bijzonder verhaal over dit duo, want vader (de barman) lukt het maar niet om zijn kleine van de drank te houden. Ook niet makkelijk voor zo’n kleine spruit die is opgegroeid in het café. Waar ze elkaar wel geweldig goed in aanvoelen is het maken van feest! Dat hoor je natuurlijk al op hun single ‘Kind van de barman’ maar ook on-stage laten ze niets heel. Een unieke feest-show zorgt ervoor dat er de volgende dag niet alleen een aannemer gebeld moet worden voor het dak (dat gaat geheid eraf) maar ook voor de fundering die het helaas begeven heeft. Dr. Kater ft. Je Zus is gegarandeerd het hoogtepunt van de avond!


Leave a Reply

Twitter van de Gemeente Geertruidenberg

Bekeken