dotcom.radio wereldnieuws 08-01-2017

  • 0

dotcom.radio wereldnieuws 08-01-2017

Category : Uncategorized

In deze aflevering: Bijdrage luisteraars – Basis inkomen – Eerlijke belastingen – Valse vlag aanstaande in de VS? – Pesticiden en hersenontwikkeling kinderen – Zonlicht geeft energie aan infectiebestrijdende T-cellen – Honderden piloten met depressie – Media maken je bang voor superfoods en supplementen – GGD wil EMF klachten niet echt serieus nemen – Bewerkt vlees gelinkt aan verergering astmasymptomen – Magnetische hersenstimulatie kan opgeslagen herinneringen terugbrengen – Studie toont verband tussen geweld en geestesziekten – Hoe afvalverwerker Avri een vogelopvang de nek omdraaide – 24/7 zonneenergie centrale doorbraak – Verwachting dat het Internet gaat uitvallen in 2017 – Trump moet voorzichtig zijn met de CIA – Verdachte schietpartij Florida onder mindcontrol – Geboorte certificaat Obama vervalst, nieuw bewijs – NYT verbergt indentiteit verslaggevers in Turkije – Nederwiet bevat bestrijdingsmiddelen – Accu opladen giftige stoffen? – Zadenbanken in de VS onder vuur – Internet soms opvallend traag – Snopes beveiliging – Rule 41 geeft de FBI wereldmacht – Fijnstof en dementie – Forum voor Democratie – Live tijdens de uitzending de volgende Truck valse vlag in Jerusalem – Israel neemt wraak op de VN – Aanslag op blanke man – Hacker gevonden in Rusland – Onderzoek naar CVS – Gaan we dit jaar door de zure appel heen bijten? – See more at: http://gedachtenvoer.nl/dotcomradio/podcast/podcast-037-08012017.html#sthash.lV3FGqnk.dpuf

Leave a Reply