Single van de Week ( 45 ) Evert van Huygevoort – Al Mijn Maten

Single van de Week ( 45 ) Evert van Huygevoort – Al Mijn Maten

Category : Uncategorized

Evert-van-Huygevoort---Al-Mijn-Maten-small

 

 

 

 

 

Met de single ‘Al Mijn Maten’ komt de in Eindhoven geboren en in Etten-Leur woonachtige zanger Evert van Huygevoort met een super commerciële liedje. De tekst van het nummer werd geschreven door niemand minder dan Colin Heikes, bekend van het duo Mike & Colin. De single werd opgenomen en geproduceerd bij Sonic Solutions en is verschenen op het label van Hit It! Music. Het resultaat is een poppy single met dansbare elementen en een heerlijke, opzwepende latin beat. De kans is groot, dat de Brabantse zanger met dit hitgevoelige liedje de weg zal gaan vinden naar een groter publiek.


Leave a Reply

Twitter van de Gemeente Geertruidenberg

Bekeken