Monthly Archives: juni 2016

Single van de Week ( 26 ) Stef Ekkel & Rene Karst – Liever Te Dik In De Kist

Category : Single van de week

Stef Ekkel & Rene Karst - Liever te dik in de kist(1)

 

 

 

 

 

 

 

 

Stef Ekkel en René Karst hebben de handen ineengeslagen. Deze week verscheen de single die uit de samenwerking is voortgekome. Het nummer heet ‘Liever Te Dik In De Kist’.  Dit vrolijke en aanstekelijke liedje is nu al een groot succes op sociale media en zou wel eens de zomerhit van 2016 kunnen worden. Het nummer ontstond toen Stef en René elkaar tegenkwamen tijdens een artiestenreis in Turkije en midden in de nacht tegeltjeswijsheden gingen uitwisselen in de lobby van het hotel.

“Read More”

Single van de Week ( 25 ) Kevin Madero – Miljoenen nachten

Category : Single van de week

Kevin Madero - Miljoenen nachten

 

 

 

 

 

 

 

 

Kevin Madero is een spontane en enthousiaste zanger van 23  jaar uit Eindhoven, die zich door zijn unieke stemgeluid en brede repertoire weet te onderscheiden van zijn collega’s. Als kleine jongen was Kevin al met muziek bezig en op 14 jarige leeftijd zong Kevin al voor publiek. Zijn 1e single ‘Zo zonder jou’ kwam in  2012 uit en was een goede start van een veelbelovende carrière. In 2013 kwam de single ‘Zomerparadijs’ uit en eind 2014 de single ‘Dat komt allemaal door jou’

“Read More”

Single van de Week ( 24 ) Duo Kwats – In de zomer

Category : Single van de week

duo-kwats-in-de-zomer-single

 

 

 

 

In 2012 zijn, Louis en Peter, begonnen met Duo Kwats. Voor een feestje hadden ze een aantal liedjes ingestudeerd om samen te zingen. De liedjes hadden een hoog meezinggehalte dus dat zat wel goed, maar om het nog leuker te maken werd een mooi goud pakske aangetrokken en de act was compleet. Dit alles was als grap bedoeld. 

“Read More”

Single van de Week ( 23 ) Hollandio’s – Getekend door het leven

Category : Single van de week

Hollandio's - Getekend door het leven

 

 

 

 

 

Jack van Raamsdonk schrijft, componeert, produceert en zingt al vele jaren. Dit doet hij zowel solo als ook bij de Hollandio’s en daarnaast is hij actief bij de formatie Exit. Het is al meer dan 30 jaar geleden dat hij zangeres Janske Mentzij tegen het lijf liep. Naast successen als solozangeres volgde Janske bij het Holland Duo, Marianne Weber op, een samenwerking die uiteindelijk vele jaren zou duren.

“Read More”

Twitter van de Gemeente Geertruidenberg