De uit ’s-Hertogenbosch afkomstige Danny van der Heijden debuteerde in 2023 trots met zijn eerste single ‘De Dievenwagen’ als eerbetoon aan zijn overleden vader. Met ruim 12.000 views op de teller was dit absoluut geen verkeerde start voor iemand die nog maar net een klein jaartje actief is in de muziekwereld. Na zijn debuutsingle kreeg Danny de smaak te pakken en besloot niet te lang te wachten met het opnemen van een volgende single. Daarom nam hij begin 2024 contact op met Pascal de Vormer met de vraag of hij samen met J. van Dijk, M. Clerx, J. Mathijssen, P. Pruysenaere de tekst en muziek wilde schijven voor zijn nieuwe liedje.

Danny gaf daarbij aan dat de afgelopen jaren voor hem niet makkelijk waren geweest en we allemaal wel eens te maken krijgen met vervelende of nare dingen in het leven. Maar, zoals eenieder wel weet…Het leven gaat door, en na regen komt altijd weer zonneschijn. Dit gegeven moest een leidraad worden voor het nieuwe nummer. Danny kon dan ook zijn geluk niet op toe hij het nummer hoorde en mocht inzingen in de studio van Sonic Solutions. Het heerlijke liedje met zomerse klanken is geschreven met een speciale boodschap voor iedereen. Pluk ’t Geluk...iedere dag, want het ligt binnen handbereik.

Omdat Danny graag wilde gaan samenwerken met Jolanda Clement van JC Event - JC Records heeft hij na de opnames haar hulp ingeroepen voor de promotie en plugging van het nieuwe liedje. Tevens zal zij ervoor zorgen dat het nummer digitaal word uitgebracht via het inmiddels welbekende platenlabel JC Records. Danny en het complete team achter hem zijn ontzettend trots op het schitterende eindresultaat en hopen dan ook dat deze leuke zomerse song binnenkort veelvuldig te horen zal zijn op de lokale, regionale en landelijke  zenders in Nederland en België. De bijpassende videoclip zal binnenkort te bewonderen zijn op YouTube, de diverse clipzenders en alle socials van Danny van der Heijden

De nieuwe single ’Pluk ‘t geluk’ zal omstreeks 12 april 2024 digitaal uitgebracht worden door JC Records en zal te downloaden zijn op alle welbekende portals en streamingsdiensten.