~ The silence is deafening, no one was prepared ~

De Nederlandse-Ierse vocalgroup Moon Sisters, met hun kenmerkende harmonieën en meeslepende melodieën, brengt hun nieuwste single 'House of Love' uit. Het nummer, dat uitkomt op 12 april, is geïnspireerd op een tragisch ongeval dat plaatsvond in de woonplaats van Moon Sister Ilona Dekker, en is een eerbetoon aan het gezin dat daarbij om het leven kwam en het hele dorp in verdriet achter liet.

'Oprecht eerbetoon'

Ilona vertelt: “Dit tragische ongeval ging als een schokgolf door ons dorp. Ik kon het beeld van hun schoenen voor de deur en het huis wat leek te wachten op de terugkeer van zijn bewoners niet van me afschudden. House of Love is onze poging om het gevoel van het verlies te vangen. Het nummer is een oprecht  eerbetoon aan het gezin en hun familie, geschreven vanuit het persepctief van het huis waarin zij woonden. Hopelijk brengt het mensen die hierdoor geraakt zijn een vorm van troost." Wat dit nummer nog specialer maakt, is de betrokkenheid van lokale muzikanten uit het dorp, die graag wilden bijdragen aan de single. Het nummer laat niet alleen de kracht van muziek zien, maar ook de kracht van een hechte dorpsgemeenschap.

'Gevoelige stem en prachtige harmonieën'

'House of Love' neemt je mee naar een plek vol gevoelens van verlies en verdriet, maar juist ook naar plek met veel liefdevolle herinneringen. Door de mooie, akoestische melodie, samen met Ilona's gevoelige stem en prachtige harmonieën van Julieanne en Eva, raakt dit nummer je in je ziel.

About Moon Sisters

Moon Sisters bestaat uit Ilona Dekker en Eva Stultjens uit Nederland en Julieanne Black Reel uit Ierland. Ze staan bekend om hun hypnotiserende harmonieën en met hun oprechte nummers weten ze hun luisteraars te raken. Hun vorige single ‘Land of Escape’ kreeg veel lof over het authentieke en kwetsbare karakter.