Single van de Week ( 28 ) Charelle & Franky Falcon – Verboden Liefde

Single van de Week ( 28 ) Charelle & Franky Falcon – Verboden Liefde

Category : Single van de week

Charelle-Franky-Falco-Verboden-Liefde

 

 

 

 

 

 

 

 

Met “Verboden Liefde” verrast de uit ’s Hertogenbosch afkomstige zangeres Charelle vriend en vijand met een geweldig en hitgevoelig duet met niemand minder dan Franky Falcon. “Verboden Liefde” is een bewerking van het bekende “Duet (Ik Hou Alleen Van Jou)” van Rob de Nijs en Martine, welke door Charelle en Franky Falcon nu in een vrolijk uptempo jasje is gegoten. De tekst werd bewerkt door Marco Meesters. Charelle en Franky Falcon komen elkaar in het land zeer regelmatig tegen tijdens optredens, en zo ontstond het idee voor een duet.

Charelle wist reeds de aandacht op zich te vestigen met singles als “Als Je Verliefd Op Een Jongen Bent”, en “Het Lijkt Soms Van Een Kant Te Komen”.

Franky Falcon scoorde al vele hits en vierde afgelopen jaar alweer zijn 25-jarige jubileum. Hij scoorde hits met o.a. “Ik Heb Niemand Nodig”, “Mijn Hoofd Wil Jou Zo Graag Vergeten” en “Mijn Hart Dat Huilt”.


Leave a Reply

Twitter van de Gemeente Geertruidenberg

Bekeken