Single van de Week ( 23 ) Hollandio’s – Getekend door het leven

Single van de Week ( 23 ) Hollandio’s – Getekend door het leven

Category : Single van de week

Hollandio's - Getekend door het leven

 

 

 

 

 

Jack van Raamsdonk schrijft, componeert, produceert en zingt al vele jaren. Dit doet hij zowel solo als ook bij de Hollandio’s en daarnaast is hij actief bij de formatie Exit. Het is al meer dan 30 jaar geleden dat hij zangeres Janske Mentzij tegen het lijf liep. Naast successen als solozangeres volgde Janske bij het Holland Duo, Marianne Weber op, een samenwerking die uiteindelijk vele jaren zou duren.

In 2010 kwamen Jack en Janske elkaar tegen tijdens een optreden nadat zij elkaar vele jaren niet hadden gezien. De samenwerking die toen ontstond zal op 8 juni a.s. uitmonden in de release van  het allereerste album van de Hollandio’s. Als voorloper eerst de nieuwe single ‘Getekend door het leven’, een gevoelige en zeer indringende smartlap over een vrouw uit ‘het leven’ die zich verkoopt voor geld en nooit mee heeft gekregen dat echte liefde wel degelijk bestaat


Leave a Reply

Twitter van de Gemeente Geertruidenberg

Bekeken