Single van de week 28

Marco de Hollander – We zullen doorgaan

Exact 1 maand voordat Nederland ‘op slot’ ging in verband met het corona virus, bracht Marco de Hollander ‘Zo Is Het Leven (geluk en een beetje verdriet)’ uit. Niet wetende dat de tekst diepgaand van toepassing zou zijn op de komende sombere maanden.

Voor de nieuwe single is Marco de afgelopen weken de Goldstar Music Studio te Arnhem ingedoken. Samen met Emile Hartkamp en Norus Padidar heeft hij wederom een zeer toepasselijke hit opgenomen ‘We zullen doorgaan’. Een échte Marco de Hollander feestsingle, waar de positiviteit en energie vanaf straalt. Met deze top productie zal ‘De Koning van de Polonaise’ (waar mogelijk) de boel ouderwets op zijn kop zetten. De vrolijke zomerse clip is opgenomen op de prachtige Nieuwkoopse Plassen.

 

 

 

 

Gerelateerde berichten

De single van de week

Single van de week 30

Single van de week 29

Single van de week 27