Alle Medewerkers van SLOG FM/TV
Wensen U een gelukkig en gezond 2021

  Mail:Studio@slog.nl    Tel.: +31(0)85 2733741


Het Weer

Weather data OK.
Raamsdonkveer
5 °C

Wie is er Online

We hebben 163 gasten en geen leden online

Slog FM/TV info

Ether Frequentie 105.1 FM

Tunein: Stichting Lokale Omroep Geertruidenberg

Ziggo Digitaal

Radio Kanaal 918

 

Te Bekijken via:

Ziggo Kanaal 43 

Kpn, Xs4all, Telfort Tv Kanaal: 1401

Twitch: Slogtv2

Voor Meer info

Kijk bij 'Contact'

 

Bn De Stem

bndestem.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden
bndestem.nl - laatste nieuws, opinie en achtergronden
  1. OOSTERHOUT - En auto en een container zijn maandagavond laat in vlammen opgegaan in Oosterhout. De politie is massaal aanwezig om verdere ongeregeldheden te voorkomen.
  2. RIJEN - Het geduld is op bij de meerderheid van de raad in Gilze en Rijen als het gaat om de keuze voor de gezamenlijke huisvesting van de ABG-ambtenaren. Kern'75 en D66 voelen zich 'gegijzeld’ door Baarle-Nassau. Wethouder David Vermorken wees deze term af en wist te vertellen dat Baarle aan het bewegen was.
  3. GEERTRUIDENBERG - Via een bericht op Facebook reageert Burgemeester Marian Witte van Geertruidenberg op de oproep om maandagavond te gaan rellen in Raamsdonksveer. Ze laat weten ‘zeer boos’ en ‘teleurgesteld’ te zijn en hoopt ze dat ze geen noodmaatregelen hoeft te treffen.
  4. Hoe is het mogelijk dat wij in het mooiste land ter wereld de noodtoestand moeten afkondigen?
  5. RIJEN – Nadat de burgemeesters van grote Brabantse steden als Eindhoven en Roosendaal vandaag al een noodbevel uitvaardigden, ziet ook burgemeester Derk Alssema van de gemeente Gilze en Rijen zich genoodzaakt tot het nemen van een dergelijk besluit. Aanleiding zijn de oproepen op social media tot het maandagavond plegen van openlijk geweld in de dorpskern van Rijen. Het bevel geldt tot morgenochtend half vijf voor de bebouwde kom van Rijen, inclusief het sportpark.

Slog FM/TV

Copyright © 2020. Alle Rechten Voorbehouden