dotcom.radio aflevering 186

dotcom.radio aflevering 186

Category : Uncategorized

dotcom.radio aflevering 186 van 05-01-2020

Deze week in aflevering 186 Wanneer je eet net zo belangrijk als wat je eet – Plan regering Trump electronische sigaretten schiet tekort – Voeding bepaalt de kwaliteit van sperma – Wat is katerangst na gebruik van alcohol? – Om borstkanker te voorkomen is uitroeien van BLV virus in vee cruciaal – Bedwingen van chronische ontsteking kan ziekte verminderen en levens redden – 5G is een serieus risicovolle straling – Studie verklaart hoe infecties de symptomen van autisme verminderen – Calciumkanaal speelt een sleutelrol bij de ontwikkeling van diabetes – Een dieet met weinig vet en veel eiwitten kan mannelijke vruchtbaarheid bevorderen – Teveel vet blijkt diabetes type 2 te veroorzaken — Bijdrage luisteraars – Mike en Henk met een bomvolle uitzending wereldnieuws