dotcom.radio 183

dotcom.radio 183

Category : Uncategorized

dotcom.radio aflevering 183 van 15 december 2019

Deze week in aflevering 183: Genetica kan bepalen wie baat heeft bij effecten broccoli op gezondheid nieren – Wil je de vakantiedip vermijden? Vermijd de zoete lekkernijen – Vermijd blootstelling aan deze oestrogeen nabootsers – Kinderen met nierziekte kunnen medicijnen krijgen die giftig zijn voor de nieren – Frankrijk – Intrekking vergunning voor 36 producten die glyfosaat bevatten – Zwitserland – autorisatie schimmeldoder chloorthalonil per direct ingetrokken – Het belang van borstvoeding bij het voorkomen van diabetes – Tropische bloem biedt hoop mbt behandeling van pancreaskanker – Hoe bomen je gezondheid kunnen verbeteren – Senator eist documenten in onderzoek naar Johnson & Johnson babypoeder – Hoe onkruidbestrijder glyfosaat ons DNA kan verstoren – Hoe voordelen lichaamsbeweging worden geblokkeerd door ontstekingsremmers – Hogere stofuitstoot Tata Steel. 1,5 tot 2 keer groter dan vergunning – Zelfs licht alcoholgebruik gekoppeld aan hoger kankerrisico in Japan — Vragen / bijdragen luisteraars — De wereld door de ogen van Mike en Henk


Twitter van de Gemeente Geertruidenberg

Bekeken