dotcom.radio aflevering 182

dotcom.radio aflevering 182

Category : Uncategorized

dotcom.radio aflevering 182 van 8-12-2019

Deze week in aflevering 182: Studie vindt BPA (plastic,kassabonnen) niveaus bij mensen dramatisch onderschat – EMA update over vervuiling diabetes medicijn Metformine – Toevoeging van aluminium in vaccins: de ontbrekende informatie – Baby’s op intensive care units worden blootgesteld aan schadelijke stoffen in plastic – Gebruiker e-sigaret heeft dezelfde littekens in de longen als metaalbewerkers – Verbod op twee synthetische insecticiden die Sulfoxaflor bevatten in Frankrijk – Belangrijk hersengebied kleiner in gebruikers van anticonceptiepillen – Blootstelling kinderen aan roken verhoogt kans op gedragsproblemen – Manuka honing kan sleutel zijn tot het bestrijden van infecties bij operaties – Overslaan ontbijt gelinkt aan lagere examen cijfers – Een goede nachtrust is belangrijk voor een betere botgezondheid – Medisch vakblad verklaart oorlog aan big pharma – Exposure to cooking fumes during pregnancy linked to higher risks of hyperactivity in children – Can Baking Soda Remove Pesticides from Produce? – Wi-Fi vermindert het beschermend effect van melatonine en verhoogt hippocampale neuronale schade bij opgewekte beroertes bij proefdieren. — Bijdragen luisteraars — Het wereld nieuws met Mike en Henk


Twitter van de Gemeente Geertruidenberg

Bekeken