dotcom.radio

dotcom.radio

Category : dotcom.radio

dotcom.radio aflevering 181 van 01-12-2019

Deze week in aflevering 181 Franse wet bepaalt dat op apparatuur de stralingswaarde vermeld moet worden – Russische wetenschappers bewijzen negatieve impact smartphones op kinderen – Burgemeester Bad Wiessee in Beieren wijst uitrol 5G af – Sporten als behandeling voor depressie via onderdrukking van ontstekingen – Darmflora sleutelfactor bij het voorkomen van diabetes – Ontstekingsprocessen stimuleren de progressie van hersenziekten – Stamceltherapie helpt gebroken harten op onverwachte wijze te genezen – Toekomstige artsen zullen genen die hartaanvallen veroorzaken uitschakelen – Dieetgewoonten dragen bij aan de hoeveelheid gifstoffen in het lichaam – Moedermelk kan hartaandoeningen door vroeggeboorte helpen voorkomen – Pas op met zwemmen bij diepe hersenstimulatie bij ziekte van Parkinson – Genen die roker overleefden hebben lange geschiedenis mbt bestrijden toxines – Gebrek aan slaap kan oorzaak zijn van meer hartaandoeningen bij arme mensen – Medicijngebruik van de moeder kan later diabetes bij kinderen veroorzaken – Gelekte documenten handelsbesprekingen VS en VK mbt voedsel – Koffie vermindert risico op metabool syndroom – Kinderen van mishandelde moeders hebben 50% meer kans op laag IQ — Bijdragen luisteraars – Mike en Henk duiken weer in het alternatieve nieuws en de wereld van Qanon


Twitter van de Gemeente Geertruidenberg

Bekeken