Single van de week 51

Single van de week 51

Category : Single van de week

Collin van Mook & Wendy Woop – Kom toch terug bij mij’

 

Wendy Woop en Collin van Mook waren onlangs geboekt bij hetzelfde evenement. Ze kwamen met elkaar in gesprek en hebben lang staan praten over de muziek.
Vanwege de klik die uit het gesprek is ontstaan stelde Collin voor om de handen ineen te slaan en een duet op te gaan nemen.
Daarover zijn de uit Brabant afkomstige artiesten verder gaan brainstormen. Inmiddels is ‘Kom toch terug bij mij’ een feit.Tijdens de gesprekken die Wendy & Collin voerden bleek dat ze allebei een nieuwe uitdaging wel zagen zitten. ‘Ons doel was om het  publiek te verrassen met een stoer liedje. We hebben allebei een tekst geschreven die vervolgens is samengevoegd, kloppend en rijmend gemaakt. Het resultaat is een country rock nummer in de categorie easy listening’, meldt het kersverse duo.
Wendy & Collin gingen met hun idee naar Manfred Jongenelis die er een bijzondere productie van heeft weten te maken. Omdat ze van tevoren niet wisten hoe hun stemmen bij elkaar pasten was de demo een spannend moment. Zowel Manfred als Wendy & Collin waren erg tevreden over de opname. ‘Misschien worden wij wel de nieuwe Grant & Forsyth’, grapt Wendy. .


Twitter van de Gemeente Geertruidenberg

Bekeken