Single van de week 36 Jan van Est – Dit wordt een feestje

Single van de week 36 Jan van Est – Dit wordt een feestje

Category : Single van de week

Zanger Jan van Est (36) uit Dordrecht heeft onlangs zijn nieuwe single gelanceerd

met de titel ‘Dit wordt een feestje’.

Ton & Gerard Koopmans beter bekend onder hun artiestennaam ‘De Gebroeders Ko’ en Waylon v.d. Heijden alias DJ Goldfinger schreven de tekst voor de single. Voor de opnames van de single ging Jan van Est langs bij Top producer Manfred Jongenelis.

‘Dit wordt een feestje’ is een echt feestnummer geworden met een hoog meezinggehalte en zal  het zeker weer erg goed gaan doen in de kroegen.

 

Jan timmert al heel wat jaren aan de weg en heeft in de loop der jaren vele singles uitgebracht zoals; ‘De zon op mijn bol’, ‘Nu loop jij mij voorbij’, ‘Jij laat me leven’ en vele andere.  Hij begon met het uitbrengen van muziek in eigen beheer maar tegenwoordig zit jan bij het grote label Berk Music waar vele grote namen hun muziek uitbrengen zoals; John de Bever, Marianne Weber, De Gebroeders Ko enz….

 

 


Leave a Reply

Twitter van de Gemeente Geertruidenberg

Bekeken