Single van de week(9) Partyfriex = John (met zijn Accordeon)

Single van de week(9) Partyfriex = John (met zijn Accordeon)

Category : Single van de week

Single van de week: PartyfrieX – John (Met Z’n Accordeon)
Tom Wilborts & Bart Coppens vormen sinds 2013 het feestduo de PartyfrieX. Tom en Bart kennen elkaar van de carnaval. Bart komt uit Budel, en binnen de Budelse carnavalswereld zong Bart al regelmatig. Tom eigenaar van café Den Bels in Casteren zingt regelmatig achter de bar. Dat is ook de plaats waar Tom en Bart op het idee kwamen om (voor de grap) samen een lied te maken. Ze gingen in juli van dat jaar naar Waylon van der Heijden, één van Nederlands beste producers binnen de Nederlandstalige muziek, en hij maakte het nummer “allemaal voor jou”.
Bart en Tom van PartyfrieX zijn wederom naar de alom bekende Goldfinger Studio’s in Best getrokken waar ze met Waylon van der Heijden weer een knaller van jewelste produceerden, getiteld “John (Met Z’n Accordeon)”. Inmiddels hebben de heren van PartyfrieX al menige feesthit op hun naam staan en binnenkort zal heel het land ook luidkeels meezingen met “John (Met Z’n Accordeon)”. Hiermee zullen de heren volop te horen zijn tijdens het komende carnaval en in de feesttenten en après ski gebieden.


Leave a Reply

Twitter van de Gemeente Geertruidenberg