Single van de Week ( 49 ) Raymon Hermans – Nu Of Nooit

Single van de Week ( 49 ) Raymon Hermans – Nu Of Nooit

Category : Uncategorized

raymon-300x300

 

 

 

 

 

 

In 1994 wordt Raymon Hermans geboren in St. Willebrord. Al sinds zijn jonge jaren staat er één ding centraal in het leven van Raymon en dat is muziek. Het zingen en entertainen is zijn passie. Al snel is het duidelijk, Hij is een geboren artiest. In 2010 verschijnt de debuutsingle “Ik wil bij je zijn”. Met deze single weet de toen 16-jarige Raymon veel aandacht te krijgen bij diverse grote TV- en radio stations. Door dit succes krijgt hij de smaak te pakken en verschijnen vervolgens de singles: “De Dag”, “Neem me mee”, “De Zomer” en “De nacht van mijn leven”, “Kus Me”, “Hypnose” & “Mijn favoriet” Deze singles leveren de zanger ook veel bekendheid op bij het publiek in het land. Inmiddels is de nieuwe single “Nu of nooit” uit en heeft hij afgelopen woensdag in een bomvolle Oscars in Raamsdonksveer de Party Award gewonnen.


Leave a Reply

Twitter van de Gemeente Geertruidenberg

Bekeken