Single van de Week ( 47 ) Christian Malan – Jij wilde liever vrij zijn

Single van de Week ( 47 ) Christian Malan – Jij wilde liever vrij zijn

Category : Uncategorized

christian-malan-jij-wilde-liever-vrij-zijn

 

 

 

 

 

Voor dat Christian Malan als zanger achter de microfoon plaatsneemt begint hij in het klein als DJ. Dit groeit later uit tot een heuse drive-in-show. Pas als hij ook in de grotere uitgaansgelegenheden van Brabant de mensen heeft vermaakt als DJ en daarnaast het geluid heeft verzorgd bij optredens van diverse artiesten, komt het zingen om de hoek kijken.

Niet lang hierna al duikt hij de studio in om zijn eerste single op te nemen. ‘Volle maan’ krijgt direct lovende kritieken en Christian ’s carrièremove in de entertainmentwereld krijgt in de jaren die volgen verder gestalte met de release van diverse singles en talrijke optredens.

Inmiddels heeft de in 1971 in Raamsdonk geboren Christian de singles ´Volle maan´, ´Elke keer als jij me aan kijkt´, ´Ik geef nooit op´, ´Geniet van elke dag´ en ´Laten we feesten´ op zijn naam weten te zetten maar werd het ook weer eens tijd voor iets nieuws. Christian dook de studio in van André Kooiman in Raamsdonksveer voor zijn nieuwste plaat ´Jij wilde liever vrij zijn´.


Leave a Reply

Twitter van de Gemeente Geertruidenberg

Bekeken