Single van de Week ( 44 ) Sam Knoop – 7 Sloten

Single van de Week ( 44 ) Sam Knoop – 7 Sloten

Category : Uncategorized

Sam Knoop 7 sloten

 

 

 

 

 

Het team dat in 2000 de klassieker ‘Onderweg’ van Abel lanceerde, zet nu zijn schouders onder de carrière van de jonge Nederlandse zanger Sam Knoop ( 22 ): zelfde management, zelfde platenmaatschappij, zelfde producer.
Sam Knoop heeft zijn allereerste single ‘7 Sloten’ uit via [ PIAS ]. De zanger is in Brabant al razend populair en staat klaar om Nederland én Vlaanderen te veroveren met zijn vrolijke Nederlandstalige muziek. De afgelopen jaren heeft Sam op verschillende bijzondere plekken opgetreden, met als hoogtepunt de GelreDome waar hij tussen artiesten als Direct, Roel van Velzen, Xander de Buisonjé en Jeroen van der Boom stond.


Leave a Reply

Twitter van de Gemeente Geertruidenberg

Bekeken