Single van de Week ( 40 ) De Fik Erin – Tien voor twee

Single van de Week ( 40 ) De Fik Erin – Tien voor twee

Category : Uncategorized

De Fik Erin 2

 

 

 

 

 

Daar zijn ze weer! In topvorm en niet te stoppen. Met gepaste trots presenteren ze u hun nieuwe single  “Tien Voor Twee”. Na de voorganger “Wie Niet Waagt Die Niet Wint” is dit de tweede single voordat het nieuwe album in oktober gelanceerd wordt. Ze proberen de mensen tijdens de live optredens volledig in te pakken en mee te sleuren in de feestsfeer.

De tekst is gebaseerd op deze ervaring. Met een bewerking op, misschien wel een van de grootste klassieker aller tijden, van Van Morrison  “Brown Eyed Girl”  denken ze de fans en het ’nieuwe’ publiek  met hun mee te sleuren in het leukste feestje ooit.


Leave a Reply

Twitter van de Gemeente Geertruidenberg

Bekeken