Single van de Week ( 39 ) Driekes Hoekstra – Ineens Verliefd

Single van de Week ( 39 ) Driekes Hoekstra – Ineens Verliefd

Category : Uncategorized

Driekes

 

 

 

 

 

 

Driekes Hoekstra zingt al vanaf kinds af aan, of het nou onder de douche was, of op z’n kamer, maar nooit met een microfoon in zijn handen. De jonge Brabander deed mee aan Bloed, Zweet & Tranen. Driekes behaalde een finale plaatse en liet met 52 % van de stemmen artiesten als Jeffrey Heesen, Mike Peterson en John West achter zich en won daarmee BZET. “Ineens verliefd”is de vierde single van deze talentvolle zanger. Al eerder bracht hij uit: “Blijf bij mij”, “Pak mijn hand” en “Hoe vaak”. Aan “Ineens verliefd” hebben top namen uit de Nederlandse muziekwereld meegewerkt. Denk maar aan Marcel Fisser op gitaar, Rolus Karssen op accordeon en koor Wiesje Westerlaken. “Ineens verliefd’ begint als een heerlijke ballad, die snel veranderd in een opzwepende poppy song met een hoog dansritme met een Zuid-Europees tintje.


Leave a Reply

Twitter van de Gemeente Geertruidenberg

Bekeken