Single van de Week ( 37 ) Sieneke – Donkere dagen

Single van de Week ( 37 ) Sieneke – Donkere dagen

Category : Uncategorized

Sieneke-donkere-dagen

 

 

 

 

 

 

In augustus stond ze nog op Dutch Valley : de Nederlandse zangeres Sieneke. We kennen allemaal haar nummer Ik ben verliefd ( sha-la-lie), waarmee ze Nederland in 2010 vertegenwoordigde op het Songfestival. Hoewel het nummer strandde in de semi finale, belandde de single op de eerste plaats van de Single Top 100. De zangeres met haar gouden stemgeluid, die niet meer weg te denken is in de Nederlandstalige muziekbranche heeft na de singles “Het gat van de deur en “Lieg toch eens een beetje beter”,  de handen weer ineen geslagen en met bloed, zweet en tranen, gewerkt aan de opvolger “Donkere dagen”. Het is de voorloper, van het compleet nieuwe album “De liefde die lacht”.


Leave a Reply

Twitter van de Gemeente Geertruidenberg

Bekeken