Single van de Week ( 35 ) Pap en Pudding – Light ( alles is Light )

Single van de Week ( 35 ) Pap en Pudding – Light ( alles is Light )

Category : Single van de week

Pap en Pudding light

 

 

 

 

 

 

De Brabantse anti-helden en drinkebroeders Pap en Pudding ( René van Rooij & Hans van Erp ) hebben een nieuwe zomersingle uitgebracht. “Light” ( alles is Light ). Het lied verhaalt over de alsmaar groter wordende hype rond allerlei light- en low fatproducten, en het duo beweert in dit lied, dat het allemaal niets uitmaakt hoeveel ‘light’ je eet. “Ik ben nog niks versleten, door Light te eten” aldus het feestduo.

Het duo treedt -buiten carnaval- weinig op, omdat van Rooij andere verplichtingen heeft ( Toetsenist WC Experience red. ), maar op het afgelopen 24 uurs Solexfestival in Heeswijk Dinther hebben zij hun nieuwe single natuurlijk ten gehore gebracht. Pudding ( Hans van Erp ) kennen de meesten waarschijnlijk als één van de dj’s van Radio Zwetsbal. En natuurlijk beide van de deelname’s aan de Berghemse pubquizen!


Leave a Reply