Stichting Lokale Omroep Geertruidenberg
Uw Lokale Radio

  Mail:Studio@slog.nl   Tel.: +31(0)85 1307963

 Tel.: +31(0)85 2100398

Het Weer

Weather data OK.
Raamsdonkveer
12 °C

Wie is er Online

We hebben 25 gasten en geen leden online

Slog FM/TV info

Ether Frequentie 105.1 FM

Tunein: Stichting Lokale Omroep Geertruidenberg

Ziggo Digitaal

Radio Kanaal 918

 

Te Bekijken via:

Ziggo Kanaal 43 

Kpn, Xs4all, Telfort Tv Kanaal: 1401

Twitch: Slogtv2

Voor Meer info

Kijk bij 'Contact'

 

Bn De Stem

bndestem.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden
bndestem.nl - laatste nieuws, opinie en achtergronden
  1. DINTELOORD/OOSTERHOUT - Onlangs heeft Martens keramiek uit Dinteloord Kerloc op de markt gebracht. Het is keramiek, gemaakt van versteend hout. Daar wordt veel van verwacht. ,,De bouw moet aan de slag om zijn klimaatdoelen te halen. Dit product helpt daarbij.”
  2. De straatnamen in de nieuwbouwwijk De Zwaaikom verwijzen naar het water en de nabijgelegen jachthaven. De gemeente geeft de straatnamen een maritiem tintje: Havenkade, Scheepsbel, Kompas, Anker en Barkentijn. Zo heeft het college van B en W besloten.
  3. Duizenden Legosteentjes, minifiguren en tientallen sets, van Harry Potter tot Star Wars. Na het succes van het tv-programma Lego Masters krijgt Oosterhout binnenkort zijn eigen ‘brick store’.
  4. OOSTERHOUT - Een 38-jarige man uit Oosterhout raakte vrijdagnacht verdwaald in de omgeving van het Zeeuwse Clinge. Hij sloeg alarm bij de politie en vertelde dat hij met zijn auto in de sloot lag. Waar hij zich precies bevond, wist de man niet.
  5. De toekomstige onder het spoor door bij het station in Rijen wordt minder steil. Om het fietsers straks iets gemakkelijker te maken krijgt de zuidkant van de tunnel een stijgingspercentage van gemiddeld vier procent inplaats van vijf.

Slog FM/TV

 RSS Copyright © 2020. Alle Rechten Voorbehouden