Monthly Archives: oktober 2016

  • 0

Single van de Week ( 44 ) Sam Knoop – 7 Sloten

Category : Uncategorized

Sam Knoop 7 sloten

 

 

 

 

 

Het team dat in 2000 de klassieker ‘Onderweg’ van Abel lanceerde, zet nu zijn schouders onder de carrière van de jonge Nederlandse zanger Sam Knoop ( 22 ): zelfde management, zelfde platenmaatschappij, zelfde producer.

“Read More”

  • 0

dotcom.radio Din. 21.00 uur

Tags :

Category : Uncategorized

In aflevering 25 China vergroot bijdrage Syrie, Battlefield America de Deep State schaduwregering, CIA klokkenluider, de Nederlandse media toen [nog] het tegenovergestelde, CETA, Belgie bezwijkt, Aardbevingen Italie – zonnestormen – Schumannfrequentie & CERN, leugens artsen en sigarettenindustrie, ultra fijnstof misinformatie, uien remmen kanker, rol van zwavelrijke groenen, wat leer je van je ouders?, misinformatie websites, Palasteinen mogen maar twee uur per week water halen, Italie zou volgens Israel een kwaad karma over zich afgeroepen hebben, 33.000 gewiste eMails H Clinton gaan naar buiten komen, Florijn, Gulden en andere gebakken lucht munten, financiele noodwetgeving, populiste komen aan de macht,


  • 0

dotcom.radio Dinsdag 21.00

In de 24ste aflevering de stok in het wiel van CETA door Walonie (chapeau), een koude door virus (Mike virussen bestaan niet), medische studie informatie wordt onder de pet gehouden, gezondheid chocolade, gevoeligheid gluten een hype of verteringsprobleem, ADHD & vitamine D gebrek, Pink Ribbon fraude, open brief minister Schippers over voltooit leven, en meer gezondheid nieuws. Alepo, Monsul, wie gooit de bommen waar, waarom en hoe?, Turkije heeft nucleaire wapens, de verkiezingen in Amerika, voorspellingen Clif Hight, Google, de vluchtelingen crisis en fraude, we sluiten af met positief nieuws ….


  • 1

Single van de Week ( 43 ) Patrick van Rijsewijk – Jij Bent Mijn Zoon

Category : Uncategorized

b2ap3_large_Patrick-van-Rijsewijk---Jij-Bent-Mijn-Zoon-small

 

 

 

 

 

 

Op 29 september 1989 werd Patrick van Rijsewijk in Tilburg geboren.  De afgelopen jaren heeft Patrick bewezen van vaste waarde te zijn in de vaderlandse showbizz.  Zes singles en allen succesvol en veel gedraaid bij de diverse radiozenders.  Muziek is  ‘A way of life‘ voor deze sympathieke Tilburger.  Op 26 augustus jl werd Patrick trotste vader van Jason en speciaal voor deze gelegenheid verschijnt de single “ Jij bent mijn zoon”.

“Read More”

  • 0

Zydeco Zity

Category : Uncategorized

I-love-zydeco_zity-radioWelkom op ZydecoZityRadio,

we zenden als onderdeel van de lokale omroep de SLOG elke zondag twee uurtjes live uit van de studio in de gemeente Geertruidenberg.

Te beluisteren via de ether op 105.mhz.

Ziggo analoog radio 92.9mhz

Ziggo digitaal radio kanaal 918

Ziggo kabelkrant op kanaal 43


  • 0

dotcom.radio aflevering 23

Tags :

Category : Uncategorized

In aflevering 23 een andere kijk op het nieuws wat je maar al te vaak gekleurd via de media het voetlicht ziet passeren: Mogelijke valse vlag aanslag Syrie aanstaande, hoogwaardige Rife gezondheidtechnologie voor thuis gebruik, hoe zit het nu met onze genen?, oermelk, van participatie maatschappij naar sterfhuis, Oekraïne verdrag met Hollandse kattenbel, Verkiezingen Amerika en veel meer ….


  • 1

dotcom.radio

Category : Uncategorized

Elke week willen we in het programma “dotcom.radio” nieuws belichten vanuit een standpunt dat de traditionele media niet aanstippen. Als de TV camera’s zijn gericht op een onderwerp, grote kans dat er dan ergens anders een onderwerp bewust buiten het beeld wordt gehouden. De media zitten in het harnas van de grote adverteerders met tegenstrijdige belangen.

Onderwerpen die aan bod komen zijn gezondheid, geo politiek nieuws, opwarming aarde (?), chemtrails, electrosmog, media, agenda 21, economie, Fukushima, en meer.

Het programma wordt opgenomen met het wekelijke team van Ron Fonteine, Mike Donkers en Arend Zeevat en is als podcast te downloaden via:
gedachtenvoer.nl/dotcomradio/podcast.html

Op de betreffende pagina van elke week vindt je de links naar de gehele artikelen / video’s om meer informatie te zoeken en de  bron vermelding.
dotcom.radio, … een andere kijk op het nieuws.


  • 0

Single van de Week ( 42 ) Johan Heeren – Maria

Category : Uncategorized

nieuw-maria-single

 

 

 

 

17 jaar geleden startte de muzikale loopbaan van Roosendaler , Johan Heeren. Hij wint een karaokewedstrijd en vanaf dat moment is hij besmet met het artiestenvirus. Meer dan 15 singles en het in 2014 uitgebrachte jubileumalbum ‘15 Jaar Liefde Voor Muziek’, heeft de sympathieke charmezanger al op zijn naam staan. Afgelopen april verscheen van Johan in samenwerking met Zjosti de verrassende single ´Sexy Met Mij´.

“Read More”

  • 1

Single van de Week ( 41 ) Jesse – Ik heb het altijd al geweten

Category : Uncategorized

Jesse - Ik heb het altijd al geweten

 

 

 

 

 

Medio vorig jaar scoorde de Brabantse zanger Jesse nog een gigantische hit in België in duet met Bobby Prins met de hitsingle “Ik heb nog meer dan 1000 dromen”. Sinds die tijd heeft hij samen met producer/tekstschrijver André Kooiman hard gewerkt in de studio aan nieuw materiaal. De nieuwe single “Ik heb het altijd al geweten” is het eerste resultaat van de vele uren studiowerk die het tweetal samen maakten.

“Read More”

  • 1

Single van de Week ( 40 ) De Fik Erin – Tien voor twee

Category : Uncategorized

De Fik Erin 2

 

 

 

 

 

Daar zijn ze weer! In topvorm en niet te stoppen. Met gepaste trots presenteren ze u hun nieuwe single  “Tien Voor Twee”. Na de voorganger “Wie Niet Waagt Die Niet Wint” is dit de tweede single voordat het nieuwe album in oktober gelanceerd wordt. Ze proberen de mensen tijdens de live optredens volledig in te pakken en mee te sleuren in de feestsfeer.

“Read More”