Uncategorized

Single van de Week ( 43 ) Patrick van Rijsewijk – Jij Bent Mijn Zoon

b2ap3_large_Patrick-van-Rijsewijk---Jij-Bent-Mijn-Zoon-small

 

 

 

 

 

 

Op 29 september 1989 werd Patrick van Rijsewijk in Tilburg geboren.  De afgelopen jaren heeft Patrick bewezen van vaste waarde te zijn in de vaderlandse showbizz.  Zes singles en allen succesvol en veel gedraaid bij de diverse radiozenders.  Muziek is  ‘A way of life‘ voor deze sympathieke Tilburger.  Op 26 augustus jl werd Patrick trotste vader van Jason en speciaal voor deze gelegenheid verschijnt de single “ Jij bent mijn zoon”.

Read More
Uncategorized

Single van de Week ( 42 ) Johan Heeren – Maria

nieuw-maria-single

 

 

 

 

17 jaar geleden startte de muzikale loopbaan van Roosendaler , Johan Heeren. Hij wint een karaokewedstrijd en vanaf dat moment is hij besmet met het artiestenvirus. Meer dan 15 singles en het in 2014 uitgebrachte jubileumalbum ‘15 Jaar Liefde Voor Muziek’, heeft de sympathieke charmezanger al op zijn naam staan. Afgelopen april verscheen van Johan in samenwerking met Zjosti de verrassende single ´Sexy Met Mij´.

Read More
Uncategorized

Single van de Week ( 41 ) Jesse – Ik heb het altijd al geweten

Jesse - Ik heb het altijd al geweten

 

 

 

 

 

Medio vorig jaar scoorde de Brabantse zanger Jesse nog een gigantische hit in België in duet met Bobby Prins met de hitsingle “Ik heb nog meer dan 1000 dromen”. Sinds die tijd heeft hij samen met producer/tekstschrijver André Kooiman hard gewerkt in de studio aan nieuw materiaal. De nieuwe single “Ik heb het altijd al geweten” is het eerste resultaat van de vele uren studiowerk die het tweetal samen maakten.

Read More
Uncategorized

Single van de Week ( 40 ) De Fik Erin – Tien voor twee

De Fik Erin 2

 

 

 

 

 

Daar zijn ze weer! In topvorm en niet te stoppen. Met gepaste trots presenteren ze u hun nieuwe single  “Tien Voor Twee”. Na de voorganger “Wie Niet Waagt Die Niet Wint” is dit de tweede single voordat het nieuwe album in oktober gelanceerd wordt. Ze proberen de mensen tijdens de live optredens volledig in te pakken en mee te sleuren in de feestsfeer.

Read More