Monthly Archives: september 2016

Single van de Week ( 39 ) Driekes Hoekstra – Ineens Verliefd

Category : Uncategorized

Driekes

 

 

 

 

 

 

Driekes Hoekstra zingt al vanaf kinds af aan, of het nou onder de douche was, of op z’n kamer, maar nooit met een microfoon in zijn handen. De jonge Brabander deed mee aan Bloed, Zweet & Tranen. Driekes behaalde een finale plaatse en liet met 52 % van de stemmen artiesten als Jeffrey Heesen, Mike Peterson en John West achter zich en won daarmee BZET. “Ineens verliefd”is de vierde single van deze talentvolle zanger. Al eerder bracht hij uit: “Blijf bij mij”, “Pak mijn hand” en “Hoe vaak”. Aan “Ineens verliefd” hebben top namen uit de Nederlandse muziekwereld meegewerkt.

“Read More”

Single van de Week ( 38 ) Jordy van den Boer – Zo Sexy

Category : Uncategorized

jordy

 

 

 

 

 

 

Jordy van den Boer is een jong en veelbelovend talent uit het Noord-Brabantse Boxtel, die met zijn stem en uitstraling bij jong en oud een glimlach op het gezicht weet te toveren. Zo tegen het eind van de zomer komt de 26-jarige zanger alsnog met een heerlijke zomersingle. Het liedje heet ‘Zo Sexy’ en is uitgebracht door Berk Music Productions uit Eindhoven. Al bij de eerste klanken krijg je direct een zomers gevoel en het geraffineerde opzwepende ritme zorgt ervoor dat je niet stil kunt blijven staan op dit bijzonder aardige liedje.

“Read More”

Single van de Week ( 37 ) Sieneke – Donkere dagen

Category : Uncategorized

Sieneke-donkere-dagen

 

 

 

 

 

 

In augustus stond ze nog op Dutch Valley : de Nederlandse zangeres Sieneke. We kennen allemaal haar nummer Ik ben verliefd ( sha-la-lie), waarmee ze Nederland in 2010 vertegenwoordigde op het Songfestival. Hoewel het nummer strandde in de semi finale, belandde de single op de eerste plaats van de Single Top 100. De zangeres met haar gouden stemgeluid, die niet meer weg te denken is in de Nederlandstalige muziekbranche heeft na de singles “Het gat van de deur en “Lieg toch eens een beetje beter”,  de handen weer ineen geslagen en met bloed, zweet en tranen, gewerkt aan de opvolger “Donkere dagen”.

“Read More”

Single van de Week ( 36 ) The Pianoman & Friends – De Feestgids

Category : Single van de week

DE FEESTGIDS front cover

 

 

 

 

 

 

Met hun debuutsingle ‘De Feestgids’ wordt je meegenomen in een vrolijk lied en er is maar 1 advies: Laat ‘de boel de boel’ en ga even lekker los om alle zorgen te vergeten! Een aanstekelijk, eigen geschreven Nederlandstalig liedje, wat meteen blijft hangen en wellicht dagen feestelijk rondzwerft in uw hoofd!

“Read More”

Twitter van de Gemeente Geertruidenberg