Monthly Archives: augustus 2016

Single van de Week ( 35 ) Pap en Pudding – Light ( alles is Light )

Category : Single van de week

Pap en Pudding light

 

 

 

 

 

 

De Brabantse anti-helden en drinkebroeders Pap en Pudding ( René van Rooij & Hans van Erp ) hebben een nieuwe zomersingle uitgebracht. “Light” ( alles is Light ). Het lied verhaalt over de alsmaar groter wordende hype rond allerlei light- en low fatproducten, en het duo beweert in dit lied, dat het allemaal niets uitmaakt hoeveel ‘light’ je eet. “Ik ben nog niks versleten, door Light te eten” aldus het feestduo.

“Read More”

  • 0

Single van de Week (33) Tina Trucker – Lady on the road

Category : Single van de week

TinaTruckerTina Trucker – Lady of the Road

Na het succes van de duet single “Truckdrivers” samen met Hessel Wijkstra gaat Tina Trucker weer alleen de studio in om haar nieuwe single op te nemen.

Als ze ’s avonds thuis komt vanuit de studio, krijgt ze onderstaand berichtje van een vrouwelijke truckchauffeuse:“Goedemiddag, Ik heb een brutale vraag Is het niet mogelijk om een supporterslied te maken voor de Ladytruckers ??? We zijn namelijk bezig om een chauffeursvereniging te worden en we hadden het er met het bestuur over en wie kan dat nu beter doen dan ons aller voorbeeld: Jij ”

Tina gaat meteen aan de slag en een paar dagen later staat ze wéér in de studio. Het eerder opgenomen nummer gaat daardoor nog even in de kast.

De single bestaat uit twee tracks met als eerste “Lady of the Road” en voor de vrouwelijke chauffeuses is de gehele tekst van het nummer aangepast naar het meervoud met de titel “Lady Truckers”. De tekst is geschreven door Tina zelf, de productie, arrangement en de muziek zijn in handen van Laurens van Wessel.


Single van de Week ( 32 ) Eduard – Mijn Leven Delen Met Jou

Category : Single van de week

Eduard

 

 

 

 

 

 

 

 

“Mijn Leven Delen Met Jou” is de nieuwe single van de 18-jarige Eduard uit Raamsdonksveer. Eduard maakte in 2014 zijn debuut met de single “Als Je De Liefde Vindt”. Deze werd in 2015 opgevolgd met de single “Het Weekend Komt Eraan”, welke hij zelf samen met producer Manfred Jongenlis schreef. Deze singles werden zeer positief ontvangen en naast optredens in cafés en op feesten stond Eduard ondertussen ook al op diverse grotere podia.

“Read More”

Twitter van de Gemeente Geertruidenberg