Author Archives: Berto Hardeman

  • 0

Spuitserpentines verboden in optochten d’n Haaykaant, Potteschijterslaand en Faantelaand.

Category : Uncategorized

Komende zaterdag en zondag trekken er wederom 3 geweldige optochten door de 3
kernen van de Gemeente Geertruidenberg. De 3 Carnavalsstichtingen SRK, CSG en COR vragen even uw aandacht voor een serieuze zaak.
De deelnemers van de optocht willen allemaal plezier maken, mensen laten genieten van hun creaties waar ze vaak erg lang aan hebben gewerkt.

“Read More”

  • 0

Grote optocht Faantenland live te zien op SLOG Tv

Category : Televisie

Ook dit jaar zal de grote optocht van het Faantenland worden uitgezonden op SLOG Tv. In samenwerking met onze collega’s van Ros-Drimmelen zal iedereen de bonte stoet die door Raamsdonksveer trekt live kunnen volgen. Evenals vorig jaar zijn wij weer te gast bij Marquart Architecten en is de presentatie in handen van Poul Verhoeven en Lex ter Wal. Door de uitbreiding van ons zenderpakket is deze uitzending te zien op Ziggo kanaal 43, KPN, XS4ALL en TELFORT met dewitte afstandsbediening op kanaal 320 en bij TELFORT, EDUTEL, LIJBRANDT TELECOM, FIBER.NL en SOLCON, met de zwarte afstandsbediening op kanaal 2156. Ook gebruikers van TELE2 kunnen afstemmen op de SLOG. Via het hoofdmenu komt u op “de lokale zenders” pagina. Hierop vind u de juiste informatie hoe uw favoriete lokale omroep te ontvangen. Deze live uitzending start om 13.30uur. Wij wensen alle inwoners van Faantenland, Potteschijtersland en den Haaykaant veel kijkplezier.


  • 0

Expositie van Fred Termond (schilderijen) in de Schattenlijn.

Category : Uncategorized

In Schattelijn is er tot 24 maart 2017 een expositie van Fred Termond
(schilderijen)
en Alex van Alebeek (foto’s) met als thema “MENSEN”.
Toegang is gratis en is open alle werkdagen tot 2o u en za/zo tijdens
de voorstellingen.

“Read More”

  • 0

10 JAAR STAND-UP COMEDIAN RAYMON HOFKENS

Category : Uncategorized

10 JAAR STAND-UP COMEDIAN RAYMON HOFKENS

Op vrijdag 26 mei a.s. staat Raymon Hofkens uit Raamsdonksveer 10 jaar op
het podium als stand-up comedian. Na ruim 1000 optredens zal dit jubileum
groots worden gevierd met een comedyshow van hoog niveau. Comedians bekend
van radio en televisie komen op vrijdag 26 mei naar Theater De Schelleboom

“Read More”

  • 0

Single vd week (8)Jettie Pallettie – “French Can Can” !

Category : Single van de week

Jettie vindt het weer de hoogste tijd voor actie en daarom heeft zij deze welbekende deun omgetoverd in een onvervalste meelaller die het Pallettie virus weer volledig laat ontvlammen.  

“Read More”

  • 0

Primeur Optocht Faantenland

Category : Uncategorized

Ook dit jaar zal koninklijke Harmonie de Eendracht deelnemen
aan de grote optocht van het Faantenland. Echter deze editie krijgt
een speciaal tintje! Zo zal de slagwerkgroep van de Eendracht ondersteund
worden door de SLR Brassband uit Zoetermeer. Deze vermaarde Brassband won in
2016 de “Battle of Drums” en ging naar huis met de felbegeerde Golden Drum.
De Battle of Drums is elk jaar de aftrap van het Zomercarnaval in Rotterdam dus ditmaal:
Zomercarnaval meets Wintercarnaval
.

  • 0

Single vd week (7)Dr. Kater ft. Je Zus – Kind van de barman

Category : Single van de week

 

DJ Galaga, Willem de Wijs en Feest DJ Bas hebben hun krachten gebundeld om van de grootste hit een carnavalskraker te maken als Dr. Kater ft. Je Zus

Met de release van ‘Kind van de barman‘ zet Dr. Kater ft. Je Zus de muzikale toon van de feestsound in 2017.  Met een bekende beat en een zeer bijzonder verhaal over

“Read More”

  • 0

1ste Raamsdonkse Hippie dag 18 maart 2017 in Café/zaal het Vermaak

Category : Uncategorized

Raamsdonk- Als de rook van carnaval om je hoofd is verdwenen, wordt er op zaterdag  18 maart 2017 in Café/zaal het Vermaak te Raamsdonk de 1ste Raamsdonkse Hippie dag  georganiseerd een ode aan Armand,met als thema a tribute to Armand.

Voor zaterdag 18 maart 2017 heeft de organisatie van  hippie dag a tribute to Armand een heuse primeur weten te realiseren . In café/zaal Het Vermaak wordt vanaf  20.00 uur in het avond programma gepresenteerd de Vlaamse protestzanger De Calle.  De Calle speelt songs van Armand, Boudewijn de Groot, Rob de Nijs en Ramses Shaffy.  

“Read More”

  • 0

CARNAVALSCONCERT  MUZIEKVERENIGING SINT BAVO zaterdag 18 februari

Op zaterdag 18 februari a.s. houdt muziekvereniging Sint Bavo uit Raamsdonk weer een carnavalsconcert onder het thema CARNIVAL ALA RIO.

Zoals het thema al doet vermoeden wordt het een swingende avond. Salsa, samba, latin, ja het zal voorbij komen. De zaal zal zeker in beweging komen.

Voor het concert wordt u al warm gedraaid door Sambagroep Bateria Arenis.  Dit twintigtal leden tellende sambagroep zal u  al verwelkomen voordat u echt binnen bent. Ook tijdens het concert zullen zij nog diverse keren te horen zijn.

“Read More”

  • 0

Single vd week (6)Jesse – Heidewizka, meneer kapelaan

Category : Single van de week

Brabantse zanger Jesse heeft al heel wat feestsingles op zijn naam staan. Na het succes van zijn nummers ‘Ik Doe Het Nooit Meer’ en ‘Bloody Mary’ heeft hij opnieuw een grote hit uit het verleden omgetoverd tot een echte feestkraker. Met zijn nieuwe nummer ‘Heidewitzka’ heeft hij een heerlijke plaat gemaakt met een dikke feestbeat en lekkere accordeon solo’s.
De track is net als zijn voorgaande singles geproduceerd door André Kooiman, die voor Jesse een plaat heeft afgeleverd met een torenhoog meezinggehalte! “De reacties zijn super en ook de clip wordt nu al veel bekeken”, zegt de zanger enthousiast. De nieuwe single van Jesse zou zo maar eens een dikke carnavalshit kunnen worden, zeggen de kenners.

Bij ‘Heidewitzka’ is een leuke videoclip met veel humor opgenomen, die op YouTube in amper twee weken tijd al ruim 6.600 keer bekeken is. Met “Heidewitzka” heeft Jesse een echte carnavalstopper gemaakt die je als feestvierder zeker niet mag missen.