Stichting Lokale Omroep Geertruidenberg
Uw Lokale Radio

  Mail:Studio@slog.nl   Tel.: +31(0)85 1307963

 Tel.: +31(0)85 2100398

Het Weer

Weather data OK.
Raamsdonksveer
14 °C

Wie is er Online

We hebben 49 gasten en geen leden online

Info Studio

S.L.O.G. FM/TV Studio

Ottergeerde 2

4941 VM Raamsdonksveer

 Voor Alle informatie Kijk bij Contact

Te beluisteren via

De Ether 105.1 FM

Tunein: Stichting Lokale Omroep Geertruidenberg

 

En te Bekijken via:

Ziggo Kanaal 43

Twitch: Slogtv2

Single van de week 14

Justen de Wildt Voorlopig voorzijde hoes

Justen de Wildt komt met verfrissend voorjaarsliedje uit

Het is een feit dat de muziekcarrière van Justen de Wildt, met name door de grote hit ‘Esmeralda’, enorm is gegroeid. Omdat Justen graag op de kaart gezet wil worden als een veelzijdige artiest die meer kan dan alleen het uitbrengen van covers denkt hij daar serieus over na. Gelukkig wordt de 19-jarige zanger daarin gesteund door Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw producties. Inmiddels staat hij elk weekend meerdere keren op het podium om zijn zangkunsten te vertolken. Hij ziet zijn fanbase groeien en is ook erg benieuwd naar de reacties die zijn nieuwe single ‘Voorlopig’ op gaat leveren. Het nummer neigt qua stijl een beetje naar ‘Esmeralda’, maar door de verfrissende stijl én de toevoeging van een aantal live instrumenten klinkt het behoorlijk zomers. Uiteraard horen daar ook accordeongeluiden bij en daarvoor is Manfred Jongenelis ingehuurd.

Tijdens een boeking kwam Justen in contact met multitalent Quincy Wilson. Naast DJ en zanger vulde hij z’n tijd met het (mede) produceren en schrijven van teksten voor Nederlandstalige artiesten. Inmiddels beheert hij een eigen studio in België en daar vonden dan ook de eerste gesprekken plaats over de nieuwe single ‘Voorlopig’.

Justen: ’Eigenlijk voelde het eerste contact met Quincy heel goed. Het bleek al snel dat er een klik was die naar meer smaakte. Er werd een vervolgafspraak gemaakt om te kijken wat we voor elkaar konden betekenen. Op het moment dat ik de studio inliep wist ik nog niet dat dit het begin was van mijn nieuwe single. Ik dacht eerst…ik ga even kijken en zien later wel verder. Dat liep echter heel anders. Quincy had ondertussen al contact gehad met Jeffrey Heesen waarin hij had aangegeven dat ik toe was aan vernieuwing. Jeffrey heeft hier heel goed over nagedacht en schreef de tekst en de melodielijn van ‘Voorlopig’. Na het beluisteren van de demo was ik meteen verkocht. Vooral het onderwerp “Voorlopig” sprak mij erg aan. Ik gaf groen licht om het traject een vervolg te geven en liep heel blij de studio uit. Ik ben echt megatrots op het eindresultaat. Het is vernieuwend en toch herkenbaar Justen de Wildt’.

 

Slog FM/TV

  Copyright © 2022. Alle Rechten Voorbehouden