Stichting Lokale Omroep Geertruidenberg
Uw Lokale Radio

  Mail:Studio@slog.nl   Tel.: +31(0)85 1307963

 Tel.: +31(0)85 2100398

Het Weer

Weather data OK.
Raamsdonksveer
13 °C

Wie is er Online

We hebben 126 gasten en geen leden online

Info Studio

S.L.O.G. FM/TV Studio

Ottergeerde 2

4941 VM Raamsdonksveer

 Voor Alle informatie Kijk bij Contact

Te beluisteren via

De Ether 105.1 FM

Tunein: Stichting Lokale Omroep Geertruidenberg

 

En te Bekijken via:

Ziggo Kanaal 43

Delta Kanaal 12

Twitch: Slogtv2

single van de week 2

LARS BRANS Vamos 3000x3000

 

Lars Brans – Vamos !

In een zoektocht naar een nieuwe single kwam Las Brans op Spotify  de  Duitstalige track ‘Vamos’ van Semino Rossi tegen. Het eerste wat hem te binnenschoot was dat dit een perfecte opvolger zou zijn van ‘Dans je mee’. Samen met Frank van Weert heeft hij een Nederlandstalige tekst geschreven die over de liefde gaat. Producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio  kreeg zoals gewoonlijk de uitdaging om er een vrolijk arrangement van te maken. Lars vindt persoonlijk dat deze plaat het beste is wat hij tot nu toe op de markt heeft gezet. Het complete plaatje qua zang, instrumentenkeuze en videoclip klopt helemaal. Alle puzzelstukjes zijn in elkaar gevallen. Voor wat betreft de clip, daarvoor is ook  echt alles uit de kast getrokken.

Lars: ‘ Ik weet dat het een gok is om deze feestelijke plaat in de ijskoude wintermaand december uit te brengen. Aan de andere kant heb ik er veel vertrouwLars Brans – Vamos ! In een zoektocht naar een nieuwe single kwam Las Brans op Spotify de Duitstalige track ‘Vamos’ van Semino Rossi tegen. Het eerste wat hem te binnenschoot was dat dit een perfecte opvolger zou zijn van ‘Dans je mee’. Samen met Frank van Weert heeft hij een Nederlandstalige tekst geschreven die over de liefde gaat. Producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio kreeg zoals gewoonlijk de uitdaging om er een vrolijk arrangement van te maken. Lars vindt persoonlijk dat deze plaat het beste is wat hij tot nu toe op de markt heeft gezet. Het complete plaatje qua zang, instrumentenkeuze en videoclip klopt helemaal. Alle puzzelstukjes zijn in elkaar gevallen. Voor wat betreft de clip, daarvoor is ook echt alles uit de kast getrokken. Lars: ‘ Ik weet dat het een gok is om deze feestelijke plaat in de ijskoude wintermaand december uit te brengen. Aan de andere kant heb ik er veel vertrouwen in dat het best wel eens een succes kan worden. In het voorjaar komen er ongetwijfeld weer talrijke vrolijke platen uit. Die ben in dan net een stapje voor. Stiekem hoop ik dat ik nog een graantje mee kan pakken tijdens de carnavalsperiode. Daar is ‘Vamos !’ zeer geschikt voor. Uiteraard duik ik in het voorjaar de studio weer in om nieuw repertoire op te nemen.en in dat het best wel eens een succes kan worden. In het voorjaar komen er ongetwijfeld weer talrijke vrolijke platen uit. Die ben in dan net een stapje voor. Stiekem hoop ik dat ik nog een graantje mee kan pakken tijdens de carnavalsperiode. Daar is ‘Vamos !’ zeer geschikt voor. Uiteraard duik ik in het voorjaar de studio weer in om nieuw repertoire op te nemen.

Lars Brans – Vamos !

In een zoektocht naar een nieuwe single kwam Las Brans op Spotify de Duitstalige track ‘Vamos’ van Semino Rossi tegen. Het eerste wat hem te binnenschoot was dat dit een perfecte opvolger zou zijn van ‘Dans je mee’. Samen met Frank van Weert heeft hij een Nederlandstalige tekst geschreven die over de liefde gaat. Producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio kreeg zoals gewoonlijk de uitdaging om er een vrolijk arrangement van te maken. Lars vindt persoonlijk dat deze plaat het beste is wat hij tot nu toe op de markt heeft gezet. Het complete plaatje qua zang, instrumentenkeuze en videoclip klopt helemaal. Alle puzzelstukjes zijn in elkaar gevallen. Voor wat betreft de clip, daarvoor is ook echt alles uit de kast getrokken.

Lars: ‘ Ik weet dat het een gok is om deze feestelijke plaat in de ijskoude wintermaand december uit te brengen. Aan de andere kant heb ik er veel vertrouwen in dat het best wel eens een succes kan worden. In het voorjaar komen er ongetwijfeld weer talrijke vrolijke platen uit. Die ben in dan net een stapje voor. Stiekem hoop ik dat ik nog een graantje mee kan pakken tijdens de carnavalsperiode. Daar is ‘Vamos !’ zeer geschikt voor. Uiteraard duik ik in het voorjaar de studio weer in om nieuw repertoire op te nemen.

Slog FM/TV

  Copyright © 2022. Alle Rechten Voorbehouden