Stichting Lokale Omroep Geertruidenberg
Uw Lokale Radio

  Mail:Studio@slog.nl   Tel.: +31(0)85 1307963

 Tel.: +31(0)85 2100398

Het Weer

Weather data OK.
Raamsdonksveer
15 °C

Wie is er Online

We hebben 17 gasten en geen leden online

Info Studio

S.L.O.G. FM/TV Studio

Ottergeerde 2

4941 VM Raamsdonksveer

 Voor Alle informatie Kijk bij Contact

Te beluisteren via

De Ether 105.1 FM

Tunein: Stichting Lokale Omroep Geertruidenberg

 

En te Bekijken via:

Ziggo Kanaal 43

Delta Kanaal 12

Twitch: Slogtv2

Single van de week 46

Rocky Pauw Jij bent als de zon 3000x3000

Rocky Pauw – Jij bent als de zon

Als Rocky Pauw net zoveel aandacht krijgt met zijn nieuwe single ‘Jij bent als de zon’ als de voorganger ‘Besame Mucho’ is hij een zeer tevreden mens. Naast zijn producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio regelt promotor Dennis van de Kraan dat hij in geheel Nederland uitgenodigd wordt bij zowel radio- als tv-programma’s. De kans is erg groot dat de geschiedenis zich gaat herhalen met deze verfrissende cover van René Schuurmans. De keuze om juist deze plaat nieuw leven in te blazen heeft te maken met het feit dat het niet één van zijn meest herkenbare plaatjes is. Een moderne versie zou volgens Rocky niet misstaan.

Rocky: ‘Ik was op zoek naar een nieuwe single en ben van mening dat een cover uitbrengen voor mij de beste keus is. Vooral de tekst die gaat over een mooi dame gaat sprak mij ergl aan. Frank heeft er een gezellige meezinger van gemaakt. Dat is aan hem wel toevertrouwd. Ik werk ondertussen al ruim 10 jaar met hem samen en er is een klik van beide kanten. Ik kan het niet alleen en Frank ook niet. Met andere woorden…..de connectie die wij hebben zorgt uiteindelijk voor een kwalitatief hoogstaand product. Waarom zou ik dan gaan switchen?’

De single ‘Jij bent als de zon’’ is vanaf 26 oktober 2022 te streamen bij de bekende portals. De videoclip, opgenomen door Niels Horstman, is te bewonderen op Youtube en de socials van Rocky Pauw.

Slog FM/TV

  Copyright © 2022. Alle Rechten Voorbehouden