Stichting Lokale Omroep Geertruidenberg
Uw Lokale Radio

  Mail:Studio@slog.nl   Tel.: +31(0)85 1307963

 Tel.: +31(0)85 2100398

Het Weer

Weather data OK.
Raamsdonksveer
9 °C

Wie is er Online

We hebben 209 gasten en geen leden online

Info Studio

S.L.O.G. FM/TV Studio

Ottergeerde 2

4941 VM Raamsdonksveer

 Voor Alle informatie Kijk bij Contact

Te beluisteren via

De Ether 105.1 FM

Tunein: Stichting Lokale Omroep Geertruidenberg

 

En te Bekijken via:

Ziggo Kanaal 43

Twitch: Slogtv2

Single van de week 17

Jaman Oh Jij Front

 

Jaman brengt op z’n eigen label JAMAN MUSIC als eerste grote release z’n nieuwe single ‘Oh jij’ uit

Jaman brengt op z’n eigen label JAMAN MUSIC als eerste grote release z’n nieuwe single ‘Oh jij’ op 9 maart 2022 uit. De opnames van deze zomerse plaat vonden plaats bij Sonic Solutions in Roosendaal. Jaman is met het team van Sonic Solutions in gesprek gegaan omdat ze bekend staan om de moderne sound die ze produceren. In eerste instantie wilde hij één single bij hen opnemen, maar omdat jij zo tevreden was over ‘Oh jij’ heeft hij meteen afgesproken dat zij een heel album mogen maken. Ondertussen zijn er al vijf nieuwe nummers klaar.

Qua uitvoering is ‘Oh jij’ te bestempelen als een soort ‘Oh Leilah’ 2.0 . De tekst, met een knipoog naar de corona, is geschreven door Hans Louws. Hij is volgens Jaman een meester in het bedenken van woorden.

De clip van het zomerse nummer is tijdens een opname van het muziekprogramma ‘Hart voor Muziek’ in Griekenland opgenomen.

Jaman is vanaf heden te boeken bij Lukassen Producties. Hij is ook heel erg blij dat alles nu weer mag. De afgelopen twee jaar ging hij vaak met z’n muziekbus op pad om kleine optredens te verzorgen. Hij hoopt nu de grote menigte weer te verblijden met z’n optredens.

Slog FM/TV

  Copyright © 2022. Alle Rechten Voorbehouden