Gemeentehuis nieuws

Geertruidenberg / Inwoners / Actueel / Nieuws (RSS)

Copyright 2017 Geertruidenberg
Recente informatie van Geertruidenberg

Last feed update: Thursday March 30th, 2017 05:53:13 PM

Start onkruidbestrijding

Tuesday March 28th, 2017 10:00:00 PM
Op 27 maart is de gemeente Geertruidenberg gestart met onkruidbestrijding.

Weekmarkt Geertruidenberg tijdelijk verplaatst

Tuesday March 28th, 2017 10:00:00 PM
De weekmarkt op vrijdag op de historische Markt in Geertruidenberg gaat met ingang van 31 maart tijdelijk naar het Schonckplein. 

Cursus Raadsoriëntatie, iets voor u?

Tuesday March 28th, 2017 10:00:00 PM
Bent u geïnteresseerd in lokale politiek? En wilt u weten wat er komt kijken bij het besturen van een gemeente als Geertruidenberg? Dan nodigen we u graag uit voor de cursus Raadsoriëntatie. De cursus bestaat uit zeven avondbijeenkomsten in Roosendaal en vinden plaats in mei, juni en juli.   

Gratis compost bij Compostering de Hillen

Tuesday March 28th, 2017 10:00:00 PM
Alle inwoners van de gemeente Geertruidenberg mogen gratis maximaal 2 m3  compost afhalen bij Compostering De Hillen.

Definitieve uitslag Tweede Kamerverkiezingen

Tuesday March 21st, 2017 11:00:00 PM
De Kiesraad heeft de definitieve uitslag van de Tweede Kamerverkiezingen vastgesteld.

BFFtoernooi op 19 april in Raamsdonksveer

Monday March 20th, 2017 11:00:00 PM
Ben je tussen de 10 en 14 jaar en heb je zin in een te gekke voetbaldag met je vriendinnen? Schrijf je dan in voor het Best Football Friends (BFF) toernooi op woensdag 19 april bij VV Good Luck in Raamsdonksveer.  Het toernooi wordt georganiseerd door Buurtsportcoach Geertruidenberg.

Peiling ondernemingsklimaat

Sunday March 19th, 2017 11:00:00 PM
De gemeente Geertruidenberg wil in kaart brengen hoe ondernemers het ondernemingsklimaat in de gemeente ervaren. Daarom organiseert de gemeente de ‘Peiling ondernemingsklimaat’ (POK), een grootschalige inventarisatie onder ondernemers binnen de gemeente. Alle ondernemers hebben in de week van 13 maart een brief ontvangen met het verzoek om een online enquête in te vullen. Door uw mening te geven kunt u ons helpen bij het verbeteren van de kwaliteit van het ondernemingsklimaat voor uw bedrijf.

Aanvraag mantelzorgwaardering voor 1 april

Sunday March 19th, 2017 11:00:00 PM
Zorgt u voor een gezins- of familielid, buurvrouw, vriend of iemand anders in uw directe omgeving die zorg- of hulpbehoevend is? Doet u dat onbetaald en structureel minstens acht uur per week voor minimaal drie maanden achter elkaar? Dan bent u mantelzorger en komt u in aanmerking voor de mantelzorgwaardering. Zorgvragers kunnen de mantelzorgwaardering tot 1 april aanvragen bij Surplus Welzijn Informele zorg. Het gaat hier om zorg in het jaar 2016.

Tijdelijke maatregel hoogspanningsstation Geertruidenberg

Saturday March 18th, 2017 11:00:00 PM
TenneT is als beheerder van het elektriciteitsnet verantwoordelijk voor de leveringszekerheid van elektriciteit. Om die nu en in de toekomst te garanderen, werkt TenneT aan onderhoud en diverse aanpassingen en uitbreidingen van het elektriciteitsnet. Op hoogspanningsstation Geertruidenberg, gelegen op het industrieterrein ‘Amercentrale-SEP’ aan de noordwestzijde van Geertruidenberg, zijn zes transformatoren aan vervanging toe. Deze worden in 2020 vervangen door nieuwe, die veel minder geluid maken dan de huidige.

Alert Geertruidenberg

Saturday March 18th, 2017 11:00:00 PM
In verschillende straten/buurten zijn Whatsapp-groepen actief. In zo'n groep wisselen buurtbewoners informatie uit over verdachte personen of situaties in de eigen buurt of wijk, met als doel de plannen van een verdachte persoon te verstoren. De Whatsapp-groepen zijn een initiatief van buurt- of wijkbewoners zelf die samen met hun buren alert willen zijn op verdachte situaties. Een Whatsapp-groep Alert Geertruidenberg bestaat uit een groep van maximaal 256 inwoners uit dezelfde buurt of wijk

Als lokale ondernemer zaken doen met de gemeente? Meld u aan!

Wednesday February 8th, 2017 11:00:00 PM
Voor het inkopen van diensten, leveringen en werken hanteert de gemeente Geertruidenberg een aanbestedingsbeleid. Een aanbesteding is een formele procedure, waarbij zowel de gemeente als de partijen die inschrijven zich moeten houden aan regels. Bent u een lokale ondernemer en wilt u graag in aanmerking komen voor een opdracht van de gemeente? Dan nodigen we u graag uit om zich in te schrijven. Er zijn verschillende manieren waarop u uw interesse kenbaar kunt maken.

Problemen online afspraak maken

Wednesday December 28th, 2016 11:00:00 PM
Momenteel zijn er problemen met het systeem waarin u online een afspraak kunt maken bij de gemeente.

Geertruidenberg zoekt historische schepen

Tuesday December 13th, 2016 11:00:00 PM
De gemeente Geertruidenberg is op zoek naar enkele historische woonschepen die willen aanmeren aan de Timmersteekade in Geertruidenberg. De gemeente heeft hiervoor minimaal vijf ligplaatsen beschikbaar. Het is de bedoeling inwoners en bezoekers op deze wijze de historie van de stad te laten zien en te laten beleven. 

Gemeentezaken? Afspraak maken!

Tuesday December 13th, 2016 11:00:00 PM
De gemeente Geertruidenberg gaat met ingang van 1 januari 2017 werken op afspraak. Dit zorgt ervoor dat wij u sneller kunnen helpen op een tijdstip dat het u het beste uitkomt. De periode van 1 januari t/m 30 juni 2017 wordt als proefperiode beschouwd. In juni volgt er een evaluatie waarna wordt besloten of het werken op afspraak wordt gecontinueerd.

Sporten op kunstgrasvelden met rubbergranulaat is veilig

Sunday December 11th, 2016 11:00:00 PM
‘Spelen en sporten op kunstgras is veilig’, dit is de uitkomst van het onderzoek van het RIVM. Dat geldt ook voor de beide kunstgrasvelden voor voetbal binnen de gemeente Geertruidenberg. Dit betekent dat de voetbalverenigingen F.C. Right-Oh en VV Raamsdonk de kunstgrasvelden weer volop kunnen gebruiken. De verenigingen zijn hiervan op de hoogte gebracht. 


Feed aggregation powered by Syndicate Press.
Processed request in 0.02278 seconds.