Single van de Week ( 27 ) Tygo Nendels – Zeg me niet hoe ik leven moet

Single van de Week ( 27 ) Tygo Nendels – Zeg me niet hoe ik leven moet

Category : Single van de week

Stramien Wallet

“Zeg Me Niet Hoe Ik Leven Moet” is de gloednieuwe, zelfgeschreven hitsingle van Tygo Nendels. Onder leiding van één van Nederlands’ succesvolste producers, Waylon van der Heijden ( bekend van o.a. Django Wagner, Jeffrey Heesen, Jaman, Stef Ekkel, Wesley Klein e.v.a.) kwam deze single tot stand. De uit Best afkomstige volkszanger Tygo beschikt over een geweldig en uniek stemgeluid met een échte ouderwetse ‘snik in de stem’.

Hij verwierf eerder naamsbekendheid met singles als “Omdat Ik Van Je Hou”, “Geen Wonder Dat Ik Ween”, “Bianca Rosa”, “Dromen Doe Ik Alleen Van Jou” en “Alle Vrouwen”.


Leave a Reply