Single van de week (22) Gebroeders Ko – Kom maar in mijn kano

Single van de week (22) Gebroeders Ko – Kom maar in mijn kano

Category : Single van de week

Feestknaller week 19 2016: Gebroeders Ko - Kom Maar In Mijn Kano

 

 

 

 

 

‘Kom Maar In Mijn Kano’, dat is de titel van de nieuwe zomerknaller van de Gebroeders Ko en die past natuurlijk uitstekend bij de huidige temperaturen in Nederland. ‘Kom Maar In Mijn Kano’ zou zomaar eens net zo’n zomerknaller kunnen worden als ‘Boten Anna’, ‘Ik Heb ’n Toeter Op M’n Waterscooter’ of ‘Alleen Maar Schoenen Aan’.

De nieuwe single van de broers Koopmans is weer een ouderwetse
no-nonsens up-tempo feestsingle met een torenhoog meezinggehalte, maar dat zijn we wel gewend van Ton en Gerard. Vandaag wordt de videoclip opgenomen. Hierin zal dit keer een geweldige gimmick te zien zijn, maar nog even geduld. De clip komt in de loop van de week online.

Alvorens Ton en Gerard als de Gebroeders Ko fulltime bezig gingen met hun feestmuziek waren de broers werkzaam in de bouw. In 2002 braken ze door met ‘Ik Heb Een Toeter Op Mijn Waterscooter’, waarna het duo hit na hit scoorde. Wie kent ze niet; hits als ‘Boten Anna’, ‘Boswandeling’, ‘Wunderbar’, ‘Alleen Maar Schoenen Aan’, ‘Helikopter’ en ‘Wat Heb Jij Een Lekker Lijf’. Na het succes in Nederland gaat ook Duitsland steeds meer en meer los op de liedjes van Ko & Ko, zoals de Gebroeders Ko bij onze oosterburen heten.


Leave a Reply