dotcom.radio aflevering 197 van 22-03-2020 Deze week in aflevering 197 PFAS Chemical Producers Under Criminal Investigation – Ananassap blijkt ontstekingsremmende en pijnstillende eigenschappen te hebben. – Speelde DDT een rol bij de kankers van mijn familie? – Music could help treat delirium in ICU – Lactobacillus Gasseri – Korean researchers found substance inhibiting COVID-19 – Hoe Big Pharma de schade verborg die medicatie veroorzaakte – The Adverse Effects of Genetically Modified Maize – How air pollution may lead to Alzheimers disease – Breast milk can help protect preterm infants from harmful gut bacteria. –  Wat doodsangst doet met longen volgens natuurwetten Hamer – Medication taken by millions of people could increase the risk of catching coronavirus — Bijdragen / vragen luisteraars — De kijk op de week met Mike en Henk https://gedachtenvoer.nl/2020/03/22/dotcom-radio-aflevering-197-van-22-03-2020/

dotcom.radio aflevering 197 van 22-03-2020 Deze week in aflevering 197 PFAS Chemical Producers Under Criminal Investigation – Ananassap blijkt ontstekingsremmende en pijnstillende eigenschappen te hebben. – Speelde DDT een rol bij de kankers van mijn familie? – Music could help treat delirium in ICU – Lactobacillus Gasseri – Korean researchers found substance inhibiting COVID-19 – Hoe Big Pharma de schade verborg die medicatie veroorzaakte – The Adverse Effects of Genetically Modified Maize – How air pollution may lead to Alzheimers disease – Breast milk can help protect preterm infants from harmful gut bacteria. –  Wat doodsangst doet met longen volgens natuurwetten Hamer – Medication taken by millions of people could increase the risk of catching coronavirus — Bijdragen / vragen luisteraars — De kijk op de week met Mike en Henk https://gedachtenvoer.nl/2020/03/22/dotcom-radio-aflevering-197-van-22-03-2020/

Category : Uncategorized


Twitter van de Gemeente Geertruidenberg