dotcom.radio aflevering 195 van 08-03-2020 Deze week in aflevering 195 Hoop op een medicijn tegen diabetes type 2 – Doden door griepvirus vs coronavirus in de VS – Pesticiden (neonicotinoïden) beïnvloeden ontwikkeling hersenen bijen – Herhaald voorschrijven antibiotica verhoogt risico ziekenhuisopnames – Onacceptabel dat tabaksindustrie Brits gezondheidsbeleid wil infiltreren – Do smartphones make headaches worse? – Here’s how nanoparticles could help us get closer to a treatment for COVID-19 – Rechter bij het Internationaal Strafhof gaf groen licht voor onderzoek Afghanistan – Lighting in supermarket dairy cabinets reduces essential nutrients in milk – Scientists publish scans showing lung damage caused by vaping in teenagers – Een light drankje bestellen bij je friet ‘kan leiden tot gewichtstoename’ – Oekraïense landbouwoligarchen omzeilen de wet op genetisch gemanipuleerde soja – Zonnepanelen een stoorzender, EMC-straling — Bijdragen luisteraars — De week door Mike en Henk https://gedachtenvoer.nl/2020/03/08/dotcom-radio-aflevering-195-van-08-03-2020/

dotcom.radio aflevering 195 van 08-03-2020 Deze week in aflevering 195 Hoop op een medicijn tegen diabetes type 2 – Doden door griepvirus vs coronavirus in de VS – Pesticiden (neonicotinoïden) beïnvloeden ontwikkeling hersenen bijen – Herhaald voorschrijven antibiotica verhoogt risico ziekenhuisopnames – Onacceptabel dat tabaksindustrie Brits gezondheidsbeleid wil infiltreren – Do smartphones make headaches worse? – Here’s how nanoparticles could help us get closer to a treatment for COVID-19 – Rechter bij het Internationaal Strafhof gaf groen licht voor onderzoek Afghanistan – Lighting in supermarket dairy cabinets reduces essential nutrients in milk – Scientists publish scans showing lung damage caused by vaping in teenagers – Een light drankje bestellen bij je friet ‘kan leiden tot gewichtstoename’ – Oekraïense landbouwoligarchen omzeilen de wet op genetisch gemanipuleerde soja – Zonnepanelen een stoorzender, EMC-straling — Bijdragen luisteraars — De week door Mike en Henk https://gedachtenvoer.nl/2020/03/08/dotcom-radio-aflevering-195-van-08-03-2020/

Category : Uncategorized


Twitter van de Gemeente Geertruidenberg