dotcom.radio aflevering 191 van 9 februari 2020 De uitzending van deze week konden we niet kompressen en uit monteren via de laptop, … Deze week in aflevering 191 Toename medicijnresten in drinkwater door de vergrijzing – Een nieuwe stof voorkomt vasculaire verkalking – Hoe diabetes medicijn metformine positieve effecten sport vermindert – Verhoogt tramadol het risico op heupfracturen? – Slecht zien is bij kinderen vaak de oorzaak achter andere problemen – Relatie autisme en specifieke cel die isolatie bedrading hersenen regelt – Geestelijke gezondheid kinderen wordt beïnvloed door de slaapduur – Inwoners van landbouwgebieden blootgesteld aan giftige aerosolen – Hoe trauma ook je darmen kan beschadigen – Vooral baby’s zijn kwetsbaar door aluminium in vaccins – Tenminste zes Utrechtse basisscholen hebben te veel lood in drinkwater – Belangen Halbe Zijlstra (VVD) vuistdiep verstrengeld in illegale afvaldump Rijkswaterstaat – Schade aan isolatie van je zenuwstelsel door electromagnetische straling — Bijdrage luisteraars – De kijk van Mike op de wereld en Henk die ook vele bijgepraat moet worden. Van live vanuit Saint Honore Les Bains – “les gouts et les couleurs” https://gedachtenvoer.nl/2020/02/09/dotcom-radio-aflevering-191-van-9-februari-2020/

dotcom.radio aflevering 191 van 9 februari 2020 De uitzending van deze week konden we niet kompressen en uit monteren via de laptop, … Deze week in aflevering 191 Toename medicijnresten in drinkwater door de vergrijzing – Een nieuwe stof voorkomt vasculaire verkalking – Hoe diabetes medicijn metformine positieve effecten sport vermindert – Verhoogt tramadol het risico op heupfracturen? – Slecht zien is bij kinderen vaak de oorzaak achter andere problemen – Relatie autisme en specifieke cel die isolatie bedrading hersenen regelt – Geestelijke gezondheid kinderen wordt beïnvloed door de slaapduur – Inwoners van landbouwgebieden blootgesteld aan giftige aerosolen – Hoe trauma ook je darmen kan beschadigen – Vooral baby’s zijn kwetsbaar door aluminium in vaccins – Tenminste zes Utrechtse basisscholen hebben te veel lood in drinkwater – Belangen Halbe Zijlstra (VVD) vuistdiep verstrengeld in illegale afvaldump Rijkswaterstaat – Schade aan isolatie van je zenuwstelsel door electromagnetische straling — Bijdrage luisteraars – De kijk van Mike op de wereld en Henk die ook vele bijgepraat moet worden. Van live vanuit Saint Honore Les Bains – “les gouts et les couleurs” https://gedachtenvoer.nl/2020/02/09/dotcom-radio-aflevering-191-van-9-februari-2020/

Category : Uncategorized


Twitter van de Gemeente Geertruidenberg

Bekeken