dotcom.radio 189

dotcom.radio 189

Category : Uncategorized

dotcom.radio aflevering 189 van 26-01-2020

Deze week in aflevering 189 De Amerikaanse frisdrankkartels zijn de grootste killers in Mexico – Timing nieuwe pandemie docu is wel verbazingwekkend – Subcommissie dringt bij FDA op monitoren van menthol vaping – Transparantie ontbreekt bij financiering patiëntenorganisaties door industrie – Roken verhoogt het risico op complicaties na operaties – Verband tussen gedrag kinderen en samenstelling darm microbioom – Obesitas, hartaandoeningen of diabetes kunnen overdraagbaar zijn – Slimme contactlens voor diabetische diagnose en retinopathie – Twijfels gerezen over de effectiviteit van HPV-vaccins – Formulations of glyphosate-based weedkillers are toxic, tests show — bijdragen luisteraars — De kijk op de wereld met Mike en Henk


Twitter van de Gemeente Geertruidenberg

Bekeken