dotcom.radio 188

dotcom.radio 188

Category : Uncategorized

dotcom.radio aflevering 188 van 19-01-2020

Deze week in aflevering 188 Sojaolie veroorzaakt genetische veranderingen in de hersenen – Vlamvertragers en pesticiden halen zware metalen in – Bloedvaten van vrouwen verouderen sneller dan mannen – Minder seksueel aktief dan meer kans op vroege menopauze – Darmbacteriën kunnen beschermen tegen ziekte van Parkinson – Suiker verandert de chemie van je hersenen – BPA activeert immuunrespons bij muizen die generaties lang doorgaan – Prenatale blootstelling aan vlamvertragers gelinkt aan leesproblemen – De beste eetlustremmer is resistent zetmeel in bonen – Het verminderen van aluminiuminname kan gezondheidsrisico’s verminderen — Bijdrage luiseraars — De kijk op de wereld met Mike en Henk


Twitter van de Gemeente Geertruidenberg

Bekeken