dotcom.radio 187

dotcom.radio 187

Category : Uncategorized

dotcom.radio aflevering 187 van 12-01-2020

Deze week in aflevering 187 Alzheimer: hersenprestaties verbeteren met nieuwe ultrasone methode – Hogere niveaus van tau gedetecteerd bij jonge mannen na één nacht zonder slaap – Broccoli kiemen ter ondersteuning bij behandeling maagzweer – Antipsychotica vergroten kans op hersenletsel bij personen met Alzheimer – Hoe de telecomindustrie mbt 5G de sigarettenindustrie tactieken gebruikt – Ontbrekende schakel kan allergische reacties op cosmetische producten verklaren – JUUL levert aanzienlijk meer nicotine dan vorige generatie e-sigaretten en sigaretten – Negen minder bekende oorzaken van een hoge bloedsuikerspiegel – Invloed van dieet op de geestelijke gezondheid – Cafeïne kan sommige gezondheidsrisico’s compenseren van diëten met veel vet – Dr. Shaviv – onderzoek naar de rol van de zon in klimaatverandering — Bijdragen luisteraars – Mike en Henk met hun kijk op de roerige wereld van vandaag