dotcom.radio aflevering 180

dotcom.radio aflevering 180

Category : Uncategorized

dotcom.radio aflevering 180 van 24 november 2019

Deze week in aflevering 180 Gretha Thunberg heeft nu last van de klimaatkoorts, in 1889 last van de goudkoorts – Low-dose aspirin found to increase risk of intracranial hemorrhage – Musicians urged to use protective earplugs on stage following tinnitus study – Nestle and Unilever linked to Indonesian forest fires – UMTS – (geheime) Deal tussen Overheid en Telecom-bedrijven. Doel: bevolking buitenspel zetten – Radiation from CT scans linked to increased risk of disease developing – Vaping wrecks immune cell function, increases infection risk – Resistente dextrine, als prebioticum, verbetert de insulineresistentie en ontsteking bij vrouwen met diabetes type 2 – Nano-particles in air pollution linked to brain cancer risk – Prof Peter Gøtzsche: Why Few Patients Benefit and Many are Harmed – Ketogeen dieet helpt het griepvirus temmen – Quotes – leestips — Bijdragen luisteraars — Een nieuws hutspot met Mike en Henk